Parking

NIEUWE TOEGANG TOT DE SITE VAN TOUR & TAXIS

Naar aanleiding van de start van de bouw van het kantoorgebouw de « Meander »
is de toegang tot de site gewijzigd. Download hier het nieuwe toegangsplan.

NOUVEL ACCÈS AU SITE DE TOUR & TAXIS

L’accès au site est modifié suite au début de travaux de construction de l’immeuble de bureau le « Meander ». Téléchargez ici le nouveau plan d’accès.

NEW ACCESS TO THE SITE OF TOUR & TAXIS

Due to the start of the construction of the office building the « Meander » Download here the new access plan.Home

HoteldelaPoste_Slider1
HoteldelaPoste_Slider2
HoteldelaPoste_Slider3

Omschrijving van het gebouw

Parking, wifi, daglicht met verduistermogelijkheden, 3000 slaapplaatsen in de buurt, ...

Beschikbaarheid van de zaal

Bezorg ons de data waarop u uw evenement zou willen organiseren.

EEN BUITENGEWONE PLEK IN HET HARTJE VAN DE STAD

Het Hôtel de la Poste, gevestigd op de Brusselse evenementen hotspot Tour&Taxis, biedt een nieuwe dimensie voor evenementen en conferenties in Brussel.

Dit voormalige administratieve centrum werd met de grootste zorg gerenoveerd om u een plek aan te bieden met een onevenaarbaar karakter. Niets werd aan het toeval overgelaten om de gasten een uitzonderlijke plek aan te bieden voor uitzonderlijke evenementen.

De zalen in Fin de siècle-stijl baden in natuurlijk licht dankzij de koepel en de zeven glasramen aan de noordzijde van het gebouw. Wanneer de avond valt nemen de lampen van Jules Wabbes het over.

The place to be

Dankzij de moduleerbare ruimtes is het Hôtel de la Poste geschikt voor elk type evenement: persconferenties, productvoorstellingen, personeelsfeesten, conventies, algemene vergaderingen, …

De Lokettenzaal is uitgerust met een grote prolyte constructie die voorzien is van een basisuitrusting voor licht en geluid. De constructie kan door onze technische partner GSP2 uitgerust worden met bijkomend materiaal om te voldoen aan de noden van uw evenement.

De vlotte bereikbaarheid en de bewaakte parking zijn extra troeven. 

DE ZAAL

Nadat loketten, kantoren en zelfs een nachtclub (jaren 90) er hun toevlucht hadden genomen, werd de oude glorie van het Hôtel de la Poste in ere hersteld. Het gebouw uit 1904 is vandaag het kader voor seminaries, feesten en spektakels.

 • Dankzij de renovatie werden de grote foyer en lokettenzaal vrijgemaakt en konden de delicate neoklassieke ornamenten gerestaureerd worden.
 • De architectuur van het Hôtel de la Poste mag dan wel klassiek zijn, toch is het gebouw mee met zijn tijd en werd het opgetrokken in dé materialen bij uitstek van die tijd: ijzer en glas.
 • De stalen pilasters benadrukken de grootte van de ruimte en dankzij de glasramen baadt het gebouw in natuurlijk licht.


DOWNLOADS

Om het u gemakkelijk te maken stelt Tour&Taxis alle nodige informatie te uwer beschikking om uw dossier samen te stellen. We zorgen ervoor dat onze databank met alle plannen, voorwaarden en foto’s  van voorgaande evenementen zoals recepties, conferenties, productlanceringen, galadiners … regelmatig geüpdatet wordt.

Druk op de gewenste knop voor meer informatie.

 • FOTO’S

  Tussen onze foto’s, gesorteerd per categorie, vindt u het nodige beeldmateriaal voor uw dossier, of het nu gaat om een award show, een personeelsfeest of een productlancering.

 • PLANNEN

  Download hier alle technische informatie, afmetingen van de zalen en technische installaties in pdf- en dwg-formaat, alsook de toegangsroutes.

 • PARKING

  Bekijk de presentatie over het Hôtel de la Poste, Tour&Taxis en de verschillende troeven van de zaal: parking, polyvalentie, Green Key, …

Copyright (c) 2015 Tour & Taxis

REBORN! OUR INDUSTRIAL HERITAGE SITE WHERE IRONWORKS ONCE FACILITATED THE TRANSPORTATION OF GOODS,

NOW PROMISES EXCITING NEW HORIZONS

Where participants meet to share ideas and stories.


New Website – Coming Soon since our venue has just been refurbished and extended !

 

We are currently in the process of building our new website to present you our 15 event rooms, and a brand new concept.

In the meantime, you can download the new capacity chart or email info@tour-taxis.com or Join us on Social Media : Facebook – Linkedin

 Hôtel de la Poste

Beschikbaarheid controleren
Vraag een optie